Lokale Udstillinger

Medlemmerne har nu en ny mulighed for at udstille: Kvickly, Helsingør

Det er aftalt, mellem kunstforeningen og Kvickly, at medlemmerne kan udstille på væggen langs rulletrappen i 2 måneder.

Interesserede kan henvende sig til Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Første udstiller er Charlotte Hestbæk.

Udstillingen er hængt op og der var fernisering 13. sep kl. 14. i Kvickly. Billederne kan ses dagligt i butikkens åbningstid. Udstillingen kan ses ca. 2 måneder frem.

Charlotte har malet siden 2000. Hendes billeder afspejler virkeligheden med inspiration fra naturen, rejser og ting i lokalområdet

Frugtblomstgren med bier, 50x100 cm

Medlemsudstilling i Axeltorv Fysioterapi, Helsingør

Kunsforeningen for Helsingør og Omegn har indledt udstillings samarbejde med Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2.sal 3000 Helsingør.

Dette samarbejde erstatter det tidligere med Nykredit, Helsingør.

Hver kunstner udstiller i ca. syv uger og der indbydes til fernisering ved hver udstilling.

Er du interesseret i at udstille kontakt Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Lisbeth Aasvang udstiller 4. okt. - 26. nov. 2018

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmaleren Lisbeth Aasvang.

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmaler Lisbeth Aasvang.

Udstillingen er i perioden fra den 4. oktober til den 26. november 2018 og kan ses i åbningstiden mandag til fredag 10.00-16.00. Adressen er: Bjergegade 22 2. sal, 3000 Helsingør

Der er fernisering den 4. oktober 2018 kl. 17.00-18.00, hvor foreningen er vært ved et glas vin og lidt snacks, alle er velkomne.

Lisbeth Aasvang har malet i mange år, og de sidst 6 år har hun modtaget undervisning på flere kurser. I øjeblikket er Lisbeth Aasvang i gang med at lære at male portrætter.

Der males med akryl farver på lærred og i mange forskellige stilarter. Det vigtigste er dog glade farver, glade billeder, glade tilskuere og en glad kunstner. Kom glad og få en dejlig oplevelse.