Lokale Udstillinger

Medlemmerne har nu en ny mulighed for at udstille: Kvickly, Helsingør

Det er aftalt, mellem kunstforeningen og Kvickly, at medlemmerne kan udstille på væggen langs rulletrappen i 2 måneder.

Interesserede kan henvende sig til Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

”Sammen om lokal kunst”, fortsætter i i april 2019 i Kvickly Stjernegade med udstilling af endnu en spændende lokal kunstmaler.

Lene Lemaître har ikke sin store interesse og talent for at male fra fremmede, idet hendes far var en anerkendt akvarelmaler. Det var faderen som lærte Lene Lemaître at tegne og male og som således grundlæggende skabte inspiration og motivation for at dyrke malerkunsten gennem livet.

Lene Lemaître har som voksen deltaget i en betydelig række af malekurser på blandt andet Århus Kunstakademi og Skolen for Kunst og Design i Århus.

Herigennem har hun lært sig teknikker for at male med akryl, ligesom det har givet hende lyst og mod til at eksperimentere med sit kunstneriske udtryk. De fleste af hendes værker er malet lag på lag og i serier.

Lene Lemaître udstiller fast i Erhvervsparken i Helsingør, men hun har desuden udstillet flere steder, hvoraf blandt andet kan nævnes Marienlyst Slot i Helsing- ør, Nordea Bank i Helsingør, Fuglsanghus i Hørsholm samt på Kronborg.

Lene Lemaître udtaler, at hun glæder sig til at udstille i Kvickly Stjernegade, hvor der daglig kommer rigtig mange kunder for at foretage deres indkøb.

Udstillingen kan ses fra og med mandag den 8. april og to måneder frem.

På vegne af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade.

Medlemsudstilling i Axeltorv Fysioterapi, Helsingør

Kunsforeningen for Helsingør og Omegn har indledt udstillings samarbejde med Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2.sal 3000 Helsingør.

Dette samarbejde erstatter det tidligere med Nykredit, Helsingør.

Hver kunstner udstiller i ca. syv uger og der indbydes til fernisering ved hver udstilling.

Er du interesseret i at udstille kontakt Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Erling Jensen udstiller 24. juli til 23. september 2019

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axel Torv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med kunstmaleren Erling Jensen

Om Erling Jensen

Født 1949 i Helsingør. Student 1969. HA fra  Handelshøjskolen i København 1973. Handelsfaglærer i regnskab 1982. Flere jobs inden for regnskab og økonomi.

Lærte for alvor at male på Bornholms Folkehøjskole 1984-85.

Senere korte kurser  hos Bente Polano (grafik) og Troels Kirk (maling).

Malet på Aktivitetscenter Hamlet , Helsingør 2001-2005

Medlem af Vapnagaardgruppen, Helsingør 2005-2009 og  2010-2017.

Har udstillet på Aktivitetscenter Hamlet, Helsingør.

Espergærde Bibliotek med Vapnagaardgruppen.

Nykredit, Helsingør 2011 og 2016 i Kunstforeningen for Helsingør og omegns regi.

Udstillingen i Axeltorv Fysioterapi 25. juli til 23. september 2019 bliver en mini retrospeotiv udstilling, idet jeg fylder 70 år den 12.september. Tid til tilbageblik på de forgangne år.

Mine motiver finder jeg i naturen.  Især himmel og hav har min interesse. Motiverne er uendelige.

Læs videre på min hjemmeside:

www.freewebsite-service,com/erlingskunst

Der er fernisering den 25. juli 2019 kl. 17.00 til 18.00. Kunstforeningen er vært ved lidt at drikke og spise, alle er velkomne.

Udstillingen er åben i fysioterapiens åbningstid og der er gratis adgang.