Lokale Udstillinger

Medlemmerne har nu en ny mulighed for at udstille: Kvickly, Helsingør

Det er aftalt, mellem kunstforeningen og Kvickly, at medlemmerne kan udstille på væggen langs rulletrappen i 2 måneder.

Interesserede kan henvende sig til Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade er klar med en ny sommerudstilling af maleren Anni Arndal.

”Sammen om lokal kunst”, ”Sammen om lokal kunst”, fortsætter Kvickly Stjernegade med ny udstilling af endnu en spændende og etableret lokal og international kunstmaler.

Vi er i Kvickly således meget glade for at kunne byde velkommen til Francisco Guiterrez Calahorro.

Francisco er født og opvokset i Madrid og er uddannet teknisk arkitekt på det polytekniske universitet i Madrid.

Allerede da han var helt ung, tegnede han meget. Han har siden taget kurser i brug af farver, men ellers er han autodidakt som kunstmaler.

De sidste 10 år siden har han dedikeret al sin tid til malerkunsten og har udstillet forskellige steder i Spanien og Danmark.

Franciscos stil er figurativ og farverig, præget af hans uddannelse og hans glæde ved at tegne og ved farver. Han holder således meget af impressio- nisme, realisme og abstrakt maleri.

Francisco udtaler således i anledningen af udstillingen:

”At male er for mig den bedste måde at frit udtrykke mine følelser. Når jeg starter på et maleri, tager jeg en dyb indånding og lader mine pensler fange, hvad jeg har indeni mig. Farverne løber gennem mit sind og maler mine tanker blå, grønne, okker eller andre farver. Til at inspirere mig bruger jeg mine minder, mineoplevelser og kærligheden til livet. Naturen er et tema, der altid følger mig i mine værker. Den skønhed, hvormed naturen fremstår for vores sanser, holder aldrig op med at forbløffe mig, uanset omgivelserne: havet, skoven eller blot himlen og dens uendelige forandringer, som glæder os med dens evne til at opsluge os. Lyset er livet i naturen og i mine værker.

Byen og de mange smukke og spændende bygninger er en anden inspiration for mine værker. Mennesker og de steder, de bor og glædes over, er simpelthen mine bedste påskud for at fortælle historier, som enhver kan fortolke på sin egen måde, når de ser mine værker”.

”Jeg glæder mig til at vise min værker frem og invitere jer ind i min farverige verden”.

Francisco har blandt andet udstillet i Centro Cultural Fuente del Berro, Madrid, Helsingør Kunstgalleri, Kunstnertræf 2018, Helsingør, Støberihallen i Hillerød, Art Nordic Kunstmesse, Lokomotivværkstedet i København samt flere andre steder i Spanien og Danmark.

Kvickly er vært ved et ferniseringsarrangement i butikken tirsdag den 5. juli kl. 14,00, hvor der vil være mulighed for at møde Francisco Guiterrez Calahorro.

Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til Jørgen K. Andersen på 4025 9851.

På vegne af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade.

Butiksbestyrelsen

Kvickly Stjernegade

Jørgen K. Andersen

Kunstansvarlig

På vegne af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade.

Udstilling i Helsingør Bycenter

Kunstforeningen er blevet tilbudt at leje et stort butikslokale i Helsingør Bycenter, i et begrænset tidsrum, på meget favorable vilkår, og det har vi sagt ja tak til også i 2021.

Lokalet er beliggende på første sal i Bycenteret, overfor Søstrene Grene.

Vi arrangere en flot fælles kunst- og salgsudstilling med medlemmernes egne unika værker: Malerier, foto, tegninger og  kunsthåndværk. Der er ca. 25 udstillere i hele perioden fra 14.oktober og tre måneder frem med ny ophængning hver 3. måned

Det er blevet en fantastisk udstilling i første periode, i et stort og lyst lokale med store og åbne døre ud til gangarealet.

En fin placering for foreningens udøvende medlemmer. Tak  til bycentret.

Fotos fra åbning af udstilling 14. okt. og 8. okt

Medlemsudstilling i Axeltorv Fysioterapi, Helsingør

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Axeltorv Fysioterapi har i samarbejde med kunstneren Eva Arnsfelt arrangeret en udstilling i Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør den 14. juli 2022 til og med den 12. oktober 2022.

Adam og Eva 30×30 cm                                                                                           Bryllupsklokken 24×30 cm

Helsingør den 6. juli 2022

Ny udstiller i Axeltorv Fysioterapi

Invitation til fernisering og udstilling i Axeltorv Fysioterapi.

Udstillingen kan ses i Fysioterapiens åbningstid. Der er fernisering den 14. juli 2022 kl. 17.00-18.00, hvor kunstforeningen vil være vært ved et lille glas og lidt sundt at spise. Alle er varmt velkomne både til at se udstillingen og til ferniseringen.

Eva Arnsfelt er født i Jylland i 1945, men flyttede tidligt til Sjælland. Allerede som barn fulgtes hun med sin fader, når han var ude at male i Dyrehaven, eller hun fulgte med når han malede ”hjemme i stuen”. Først som voksen fik hun undervisning portræt og croquis tegning. Selv betegner hun sig som autodidakt, naivistisk kunstmaler.

Selv siger Eva Arnsfelt om sin kunst: Mine naivistiske billeder er små festlige, fantastiske humoristiske og farverige malerier. Et univers med sit eget forståelige sprog og underfundige udtryk og en fortælling, der står åben for iagttagelse og oplevelse.

Læs meget mere om Eva Arnsfelt på www.eva-naivist.dk

Varmt velkommen til en flot udstilling og fernisering.