Medlemmerne har nu en ny mulighed for at udstille: Kvickly, Helsingør

Det er aftalt, mellem kunstforeningen og Kvickly, at medlemmerne kan udstille på væggen langs rulletrappen i 2 måneder.

Interesserede kan henvende sig til Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Udstilling i Helsingør Bycenter

Kunstforeningen er blevet tilbudt at leje et stort butikslokale i Helsingør Bycenter, i et begrænset tidsrum, på meget favorable vilkår, og det har vi sagt ja tak til også i 2021

Lokalet er beliggende på første sal i Bycenteret, overfor Søstrene Grene.

Vi arrangere en flot fælles kunst- og salgsudstilling med medlemmernes egne unika værker: Malerier, foto, tegninger og  kunsthåndværk. Der er ca. 25 udstillere i hele perioden fra 14.oktober og tre måneder frem med ny ophængning hver 3. måned

Det er blevet en fantastisk udstilling i første periode, i et stort og lyst lokale med store og åbne døre ud til gangarealet.

En fin placering for foreningens udøvende medlemmer. Tak  til bycentret.

Fotos fra åbning af udstilling 14. okt. og 8. okt

Medlemsudstilling i Axeltorv Fysioterapi, Helsingør

Kunsforeningen for Helsingør og Omegn har indledt udstillings samarbejde med Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2.sal 3000 Helsingør.

Dette samarbejde erstatter det tidligere med Nykredit, Helsingør.

Hver kunstner udstiller i ca. syv uger og der indbydes til fernisering ved hver udstilling.

Ferniserings deltagere                                og                    kunstneren

Invitation til fernisering og nytårskur.

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med kunstmaleren Aksel H. Kraglund.

Udstillingen kan ses fra den 5. januar 2022 frem til den 9. marts 2022 i fysioterapiens åbningstid. Det er gratis at se udstillingen og alle er meget velkomne.

Aksel H. Kraglund maler nonfigurativt, ekspressionistisk og koloristisk. Der males med både olie og akryl. Har du lyst til at se flere værker, udstiller Aksel H. Kraglund for tiden også i Kvickly i Helsingør

Ved åbningen af udstillingen onsdag den 5. januar 2022 holdes der fernisering mellem kl. 17.00 og 18.00.

Nytårskur

Kunstforeningen holder samme dato og tid nytårskur. Her vil kunstneren blive præsenteret og bestyrelsen vil fortælle om de planlagte aktiviteter i 2022. Der vil være vin, vand og ”bobler” med lidt sødt. Som sagt er alle meget velkomne til udstillingen og også til fernisering og nytårskur.