Lokale Udstillinger

Medlemmerne har mulighed for at udstille i Kvickly, Helsingør

Det er aftalt, mellem kunstforeningen og Kvickly, at medlemmerne kan udstille på væggen langs rulletrappen i 2 måneder.

Interesserede kan henvende sig til Tove Andresen på tovekresten@gmail.com

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade er klar med en ny udstilling af kunstmaleren Yvonne Forsberg Englund

”Sammen om lokal kunst”, fortsætter Kvickly Stjernegade med ny udstilling af endnu en spændende og etableret lokal og international kunstmaler.

Vi er i Kvickly således meget glade for at kunne byde velkommen til Yvonne Forsberg Englund

Yvonne Forsberg Englund kommer oprindeligt fra Nordsverige, men har boet gennem mange år i Helsingør og her skabt mange af sine værker.

Positivitet, abstrakt og naturalistisk er bærende grundlag for skabelsen af hendes værker.

Hendes store passion for farverne kommer således markant til udtryk i de værker som hun skaber i dag, men det hele startede med hendes store interesse for billedkunst og croquis allerede i 1999.

Yvonne Forsberg Englund maler således ud fra klare ideer eller lader impulser sætte sine spor på lærredet.

Yvonne Forsberg Englund udtaler:

”Min inspiration henter jeg fra det danske kulturliv som jeg holder meget af at bevæge mig rundt i, og ideer til kommende projekter finder jeg ofte på udstillinger, messer og museer.

Jeg håber at Kvickly Stjernegades mange daglige kunder vil nyde mine værker og finde glæde og inspiration i disse”.

Udstillingen af værkerne kan ses i perioden 1.marts til og med 30. april 2023.

Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til Jørgen K. Andersen på 4025 9851.

På vegne af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn og Kvickly Stjernegade.

Butiksbestyrelsen

Kvickly Stjernegade

Jørgen K. Andersen

Kunstansvarlig

Ny udstiller i Axeltorv Fysioterapi.

Fernisering og nytårskur torsdag den 12. januar 2023 mellem kl. 17.00-18.00.

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axeltorv Fysioterapi arrangeret en udstilling med kunstmaleren Gabriela Strøm.

Udstillingen åbner i fysioterapiens lokaler, Bjergegade 22. 2. sal, 3000 Helsingør, den 13. januar 2023 og varer til 12 april 2023. Der er fernisering og nytårskur torsdag den 12. januar 2023 kl. 17.00 – 18.00.

Kunstneren vil være tilstede og kunstforeningen vil være vært ved lidt at drikke og sundt at spise. Der er gratis entre og alle er varmt velkomne.

Gabriela Strøm fortæller selv om sin kunst og billeder, at de er glade og positive. De er inspireret af Marshall B. Rosenbergs ”Girafsprog”, der handler om ikke voldelig kommunikation.

Hver giraf er unik. Hver ny giraf danner sit eget udtryk under maleprocessen. I starten styrer hun selv kompositionen, senere bliver det et samspil mellem giraffen og hende. I baggrunden arbejder hun med figurer og blomster, inspireret af omgivelserne og malet med egne fortolkninger og i en monokrom farve som fremhæver giraffens udtryk og kommunikationen med omverdenen.

”  Den frihed at male frit fra fantasien giver glæde og udfordring ”.

Udstillingen varer til den 12. april 2023 og kan ses i Axeltorv Fysioterapis åbningstid og alle er meget velkomne.