Udstillinger

Open Air 2021

Solen skinnede d. 6. juni 2021 på alle der var mødt op ved Sveasøjlen/Blomstertorvet. 10 p avillionerne blev fyldt med kunst for enhver.

Gæsterne gik til og fra, fik oplevelse og købte, "pariserhjulet" kørte og der var gevinst hver gang. En fin dag, som er gentagelse værdig.

Endelig kunne vi stille op efter Corona, liver kan igen rulle

Kunstmarked 2021

Så lykkedes det endelig at få Kunstmarkedet 2021 etableret, efter en lang corona nedlukning.

Godt 50 udstillere kom med deres værker fredag d. 3. september, fik dem hængt op og stillet på plads, efter de forhold der nu er tilgængelige i en gammel maskinhal.

Bestyrelse og hjælpere havde allerede onsdagen før flyttet med spærrehegn, borde og stole, mv, til de rette pladser.

Vejret var passende og parat til indendørs udstilling og til udendørs aktivitet for Stafet for livet. Udstillerene havde stillet værker til salg til støtte - der kom 5500 kr ind til Kræftens bekæmpelse.

Gode dage til salg og hygge - tak for det og for godt Kunstmarked.

"Åbningshøjtidelighed"

Kunst på Kryds 2019

Kunst på Kryds/Konst på Kryss arrangeres hvert andet år.

Kunst på Kryds er et samarbejde mellem Helsingborg Konstförening og Kunstforeningen for Helsingør og Omegn.

Formålet med samarbejdet er at vise forskelle og ligheder imellem de to landes kunstnere.

Visionen er desuden, at danske og svenske kunstnere lærer hinanden at kende, og måske udbygge deres netværk.

Vi har inviteret 11 danske og 10 svenske kunstnere til to forskelige udstillinger, både hvad angår værker og kunstnere.

Kunstforeningerne har valgt kunstnerne, men kunstnerne har valgtde værker de vil udstille.

Udstillingerne vises på Sofiero slott og Marienlyst slot.

Kunst på Kryds/Konst på Kryss udstillingerne viser flere dicipliner: Maleri-glas-keramik-skulptur-grafik-smykker-tekstil-installation-akvarel-tegning-foto.

De to udstillinger vises på to forskellige tider,

Udstillingen på Sofiero Slott er åben fra d. 13.  - 28. april 2019, kl 10-18. Udstillingen på Marienlyst Slot er åben fra 19.-30.maj 2017,  kl. 10-16

Marienlyst 2019

Der var åbnig af udstillingen d. 18. maj kl. 14.

Alt var klart og den røde løber rullet ud, så kunne Dronningen komme (Det gjorde hun nu ikke). Men der var andre dronninger og konger, fulgt af prinsesser og prinser, som indtog løberen. Omkring 100-150 mennesker viste deres interesse for kunsten, og de var både fra Sverige og Danmark.

Vejret var godt, Marienlyst slot så det og drejede sig i velvære, viste sine lokaler så de gjorde kunsten ære.

Vi, der havde hængt kunsten op, så hvor godt det tog sig ud og gæsterne var af samme mening.

Åbningen blev god med taler af Kommunens vice borgmester, foreningens formand fulgt op af bossa nova toner på horn og bas og sang af Brenda.