Aktiviteter

Billeder fra åbningsdagen 


Kunst på Kryds


Bycentret i Helsingør


Udstillingen åbnede d.1. marts 2023 med rigtig mange besøgende, med taler af formand for Helsingør kunstforening Tove Andresen og formand for Helsingborgs kunstforening Ulf Hedén og endelig formand for Helsingør kommunes kulturrådsformand Michael Mathisen, alletalte i positive vendinger om kunst, udstillingen og samarbejdet tværs over sundet.

Udstilling hos rygklinikkenHelsingør Kunstforening inviterer til fernisering

hvor malerier udført af Naivistisk Malegruppe’s

Anne Jersild Christie Birkehaug og Eva Arnsfelt kan beses


torsdag 13. juli 2023 kl. 17-18

hos Axeltorv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2.sal, Helsingør


Alle er velkomne!Vore naivistiske malerier er små festlige, fantastiske, humoristiske og farverige malerier. Et univers med sit eget forståelige sprog udført i et genkendeligt billedsprog. Underfundige udtryk og en fortælling, der står åben for iagttagelse, fordybelse og oplevelse. Den naive kunst er kendetegnet ved en umiddelbar fabuleren, manglende perspektiv og en stor farveglæde som dekorerer og udsmykker. Den skildrer menneskers hverdag, glæde, livsudfoldelse og sætter måske gang i et lille frækt smil.Anne Jersild:

Billedmager, har malet i Naivistisk Malegruppe gennem en del år.


Christie Birkehaug:

Kunst:Håndværk. Har malet abstrakt/figurativt fra andre verdener.

Symboler og farver fortæller historier for mig. Maler i Naivistisk Malegruppe.


Eva Arnsfelt:

Billedmager, har udstillet flere steder bl.a. i Helsingør Bycenter 1922-23. Har oprettet Naivistisk Malegruppe i 2016, samt et malehold på Stubben i 2023.